Iuras Brîndușa Cătălina

Brîndușa te va astepta cu drag la clasele ei pentru a îți impărtași dragostea pentru mișcare și bună dispoziție, adăugând constant noi provocări!

Brîndușa

Antrenor Personal specializat in metode de fitness alternative cum ar fi : Crab, Step Aerobic, Real Ryder, Barre .
Fitness-ul este pentru mine un mod de viata care imi creeaza echilibrul necesar si nu in ultimul rand reprezinta o mare pasiune.

Am descoperit acest lucru fiind un simplu client al salilor de sport , participand la toate clasele ( orele) : Crab , Circuite, Step Aerobic, TRX , Bossu, Real Ryder, Pilates , Power Yoga , alternandu-le cu regularitate 4 ani consecutiv. Dupa 5 ani am descoperit ca pot face multi oameni sa inteleaga corectitudinea si complexitatea miscarii astfel incat sa-si restabileasca flexibilitatea si mobilitatea , necesare unui stil de viata sanatos si dinamic . Consider ca fiecare dintre noi trebuie sa beneficieze de un workout zilnic de 30-45 minute astfel incat sa devina o activitate de care nu te poti lipsi!

"Nu devine niciodata mai usor , pur si simplu devii tu mai puternic !"

Antrenor Personal
Specialist de viață sanătoasă.

Instructorii noștri

CUNOAȘTE ECHIPA

Foloseste greutatea propriului corp într-o activitate aeroba care combina principiile traditionale din yoga cu elemente din gimnastica acrobatica, dans si pilates.

Suspendă-ți neîncrederea