Concept antigravity

Sanatate pentru trup si bucurie pentru minte

AntiGravity este un antrenament pentru trup si minte. Este un mix de elemente preluate din dans, acrobatica, fitness si yoga unde te poti misca liber in aer. Secretul in AntiGravity Fitness este hamacul! Prin rasuciri, intinderi specifice ale spatelui, dar mai ales prin posturile de inversie se creeaza probabil cea mai intensa eliberare a tensiunii din zona lombara si cervicala, iar vertebrele tale incep sa se realinieze. Sunt exercitii ideale pentru cei care stau multe ore la birou.

De ce sa incerci AntiGravity Fitness sau Functional training? Pentru ca poti!  Este pentru toata lumea, inclusiv pentru tine! Incearca!

Libertate si eliberare

Te vei indragosti de yoga AntiGravity, te vei indragosti de libertatea de a fi suspendat in aer. Christopher Harrison a dezvoltat aceasta tehnica pentru a realiza atat decompresia fizica cat si cea mentala intr-un mod distractiv.

Sfidam gravitatia si experimentam impreuna relaxarea corpului si a mintii. Fiecare lucreaza cu greutatea propriului corp. Folosind hamacul vei invata sa stai suspendat in aer, sa te balansezi si sa executi diverse manevre de decompresie si detensionare a vertebrelor.

Beneficiile sunt imediate. Creste flexibilitatea si se diminueaza durerile de spate. Partea cea mai placuta a orei este atunci cand hamacul devine propriul „cocon” pentru o usoara meditatie. Este o adevarata experienta pentru minte, corp si spirit!

Secretul tineretii? O coloana vertebrala flexibila si o minte deschisa! Elibereaza-te de temeri, fii liber si descopera cu AntiGravity cum sa fii in armonie fizica si mentala!

Renunta la asteptari

Nu-ti seta target-uri si asteptari. Vino cu mintea deschisa si inima pregatita sa se bucure. Lasa-ti buzele sa se arcuiasca in zambet si razi atunci cand manevra nu iti iese din prima incercare. Suntem aici sa te indrumam.

Vino fara frica. Hamacele sustin pana la 450 de kg si sunt bine ancorate pentru a-ti oferi siguranta maxima. E mai mult decat yoga, e un antrenament combinat care iti rastoarna lumea (posturi de inversie – cu capul in jos) si tot ce stiai despre fitness.

Oricine poate incerca AntiGravity Fitness. Nu e necesara o experienta anterioara in yoga, pilates sau gimnastica. Am pregatit exercitii corelate cu nivelul tau de pragatire sau conditie fizica.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.