Despre noi

AntiGravity Fitness: UNIC în România! 

Suntem Andreea, Mirela si Brandusa, adica Tone&Fly. Suntem vesele, dinamice, pline de energie pozitiva si gata sa iti impartasim secretele ANTIGRAVITY FITNESS.

Ne-am indeplinit visul de a avea o sala de fitnes, TONE&FLY.  Pentru tine am dezvoltat un club de Wellness localizat in incinta Grand Fitness Astra Brasov. Aici te intampinam cu 6 programe diferite de AntiGravity. Te asteptam sa iti testezi si depasesti limitele, sa iti imbunatatesti performantele si sa te bucuri de o experienta care iti va schimba stilul de viata. In bine!

 

Suntem singurele antrenoare certificate din Romania pentru AntiGravity, un program “franchise” body & mind care imbina o serie de exercitii inspirate din gimnastica, pilates, dans si yoga, executate in hamac. Vino alaturi de noi si te vom indruma. Te vom ajuta sa iti dezvolti musculatura fara presiune pentru ligamente si articulatii. Te vom ajuta sa te detensionezi si sa iti imbunatatesti starea de sanatate atat fizica cat si emotionala.

Secretul in AntiGravity Fitness este hamacul!  Alaturi de noi vei descoperi o noua experienta pentru minte, corp si spirit. Alatura-te!

 

Daca vrei sa zbori, trebuie mai intai sa fii dispus sa renunti! - CHRISTOPHER HARRISON

“SUSPENDA-TI NEINCREDEREA”

Daca iti poti suspenda neincrederea, iti garantez ca te pot face mai sanatos, mai fericit si inalt intr-o singura sedinta - CHRISTOPHER HARRISON

BENEFICII: stimuleaza sistemul limfatic, are efect anti aging, tonifica intreg copul, creste mobilitatea articulara si elasticitatea, detensioneaza intens zona lombara si cervicala, corecteaza postura, creste increderea in fortele proprii, stimuleaza relaxarea mentala, etc

Te vei indragosti de yoga AntiGravity pentru ca este un antrenament ce urmareste dezvoltarea constientizarii, conectand mintea, trupul si spiritul.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.